Nybrovej 250, 2800 Kongens Lyngby

Lille handy 1-plans villa på 103 kvm + carport/udhus beliggende i dejlig gammelbeplantet have på 839 kvm i det naturskønne Frederiksdal.

Området: På mange måder en ideel beliggenhed midt mellem Frederikdals Kano- og Bådudlejning og hele det velassorterede indkøbsmekka i Lyngby centrum med Magasin, Lyngby Storcenter og Hovedgaden. Der er kort sagt gåafstand til den skønne natur i og omkring Lyngby og Bagsværd Sø samt de gode indkøbsmuligheder i centrum og meget fine tog- og busforbindelser i alle retninger.

Ejendommen: Klassisk 1 - plans villa opført i 1965 af Johan Christensen & Søn: Huset har en super effektiv indretning således de bare 103 kvm kommer til at virke større, der er passet pænt på både hus og have gennem årene og haven er rigtig dejlig ugeneret med flere skønne solterrasser. Endvidere er der opført 38 kvm carport med udhus oppe ved vejen - huset er dejlig tilbagetrukket og diskret placeret. Der er lagt et nyere sort listetækket tagpaptag og solceller på huset.

Indeholder: Entre med indbyggede skabe, badeværelse med kar, børneværelse eller kontor, stort soveværelse, endnu et børneværelse, stor dejlig opholdsstue med åben forbindelse til køkken/alrum, bryggers med naturgasfyr fra Bosch. Fra alle værelserne er der udgang til haven. Huset ligger rigtig hyggeligt på grunden med flere gode solkroge og terrasse.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.