Rønne Alle 12, 3. A., 2800 Kongens Lyngby

Området: Lyngby Søkvarter mellem Lyngby Sø og Lyngby Centrum. Kort afstand til hele det velassorterede indkøbsstrøg i centrum med Magasin, Lyngby Storcenter, Kulturhuset og alle de nye spændende spisesteder.

Ejendommen: Spændende parkbebyggelse tegnet af Cubus Arkitekter i 2002. Bebyggelsen fremstår som 4 smukke kubistiske punkthuse på et stort grønt areal på ca. 6.000 kvm. Bebyggelsen har 22 underjordiske p-pladser og p-pladser på fællesarealerne for ejendommens beboere. Fælles beboerlokale med plads til ca. 50 pers. m. køkken og 2 badeværelser + 2 fine store beboerlokaler på hver ca. 20 kvm. Alt fremstår meget velpasset og indbydende. Elegant opgang med elevator og videoporttelefon - fra elevatoren direkte adgang til den fælles p-kælder.

Ud over, at man bor øverst i penthouselejligheden - så har man også en vidunderlige solterrasse løbende på hele 3 sider af lejligheden.
Aflåste opgange med porttelefon, videodørtelefon og automatiske opgangsdøre og trinfri adgang til elevatoren.

Indeholder: Møblerbar forstue med garderobe, gæstetoilet, skøn opholdsstue med direkte udgang til det vidunderlige terrassedæk, åbent nyt køkken med alt i hårde hvidevarer og med direkte udgang til soldækket, værelsesafdeling med 3 værelser, skabsgang m.v., skønt badeværelse med gulvvarme. Fra alle 3 værelser er der også udgang til terrassedækket.

På det store terrassedæk er der mulighed for et hav af blomster, som kan nydes både inde i lejligheden og ude på soldækket.

Endvidere aflåst kælderrum. P-plads i kælderen kan lejes af ejerforeningen eller gratis parkering på de afmærkede pladser over jorden.

-- En fantastisk lejlighed, der kun yderst sjældent kommer til salg --

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.