Anemonevej 51, 2820 Gentofte

Smuk klassisk Gentofte-villa fra 1911 beliggende i skøn gammelbeplantet have på hjørnet af Anemonevej og Fauerholm Alle.

Området:
Super placering i Gentofte på hjørnet af Fauerholm Alle og Anemonevej med kun få minutters gang til det velassorterede indkøbsstrøg på Gentoftegade, Gentofte Skole, Aurehøj Gymnasium, off. transport og meget mere - rigtig hyggelig villavej uden trafikstøj med en perlerække af smukke klassiske Gentofte villaer.

Ejendommen:
Smuk klassisk og meget velholdt villa opført i 1911 - ejendommen byder på 179 kvm stemningsfuld bolig + 121 kvm rigtig god kælder. Ejendommen fremstår med elegante murede røde teglstensfacader, hvide sprossede vinduespartier og rødt romertegltag. Huset er meget stemningsfuldt og meget velegnet for den store aktive familie. Haven er dejlig ugeneret og gammelbeplantet med flere dejlige solkroge og solterrasser. Endvidere dobbelt carport/udhus.

Indeholder:
Smukt ankomstareal med trappe til husets hoveddør. Møblerbar hall med trappe til 1.sal, skønt stort køkken/alrum med udgang til haven, repræsentativ spisestue, stor lys og venlig opholdsstue med muret pejs. 1. sal: trapperepos, stort forældresoveværelse, klassisk badeværelse, 2 mindre børneværelser sammenlagt til et stort værelse. Kælderetagen er ekstraordinær med flot dagslysindfald fra flere store vinduespartier og gulvvarme i en del af kælderen, forstue, meget stort aktivitetsrum med gulvvarme, ekstra badeværelse, vaskerum/bryggers, 2 værelseslignende rum og hobbyrum.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.