Gammelmosevej 176B, 2800 Kongens Lyngby

Spændende 1-plans villa i flot stand - lige til at flytte ind i.

På lille stikvej til Gammelmosevej ligger denne spændende villa på 150 kvm med minimal have, men fantastiske solterrasse

Området: Gammelmosevej / Stengårds Alle med kun 2 minutters gang til Rema 1000 og ikke langt til Stengården Station - dejlige grønne oplevelser venter omkring Lyngby og Bagsværd Sø og der er ikke langt til hele det velassorterede indkøbsmekka i Lyngby centrum.

Ejendommen: For enden af en lille blind stikvej til Gammelmosevej finder du denne hyggelig bebyggelse med 3 boliger på 1.673 kvm grund. Der er fælles ankomstareal med carport til boligerne og hyggeligt blomster torv deler boligerne på smuk vis således, der er et fint rum til privatliv for hver af boligerne. Denne bolig som er ejerlejlighed nr.2 er fritliggende og på 150 kvm bolig + stort dejligt hobbyrum. Huset er opført i 1999 og fremstår meget indbydende lige til at flytte ind i. Smukt flisebelagt ankomstareal, glasindgangsparti, stor dobbelthøjdet pyramideformet opholdsstue med loft til kip og ovenlysvinduer, gæstetoilet med brusebad, skønt hvidt køkken/alrum med rigtig god plads til hele familien og med direkte udgang til træterrassedæk med stor markise og sol det meste af dagen, forældresoveværelse og 2 børneværelse, bryggersfunktion med vaskemaskine og tørretumbler, stort badeværelse med dobbelt vask og bruseniche. Boligen opvarmes med eget naturgasfyr og der er gulvvarme overalt.

Haven til huset er superlet at holde med flisebelægninger, granit skærver og det store træterrassedæk.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.