Gniben 6, 4592 Sejerø

Højgården på Sejerø er netop blevet smukt restaureret og udlejes til den rette liebhaver.

Højgården på Sejerø er en lille 4-længet bindingsværks ejendom med smukt nyt stråtag - netop restaureret fra a-z. Ejendommen er et meget sjældent eksempel på den særlige egnsbyggeskik - sidebåndsbindingsværk - der var fremherskende i Vestsjælland frem til 1900-tallet. Den 4 længede gård er ejet af Realdania By & Byg, hvis restaurering skal fremme den levende bygningskultur. Ejendommen udlejes til den rette liebhaver og kan anvendes som fritidshus eller som helårsbolig.
For at få maksimal glæde af ejendommen kan denne godt lejes af flere generationer, der så kan benytte huset på skift eller vennepar på lignende vis.
Ejendomme byder på 138 kvm smagfuld indrettet bolig + 116 kvm stald og udelænger - alt sammen beliggende på det mest fredfyldte sted i en skøn have på godt 10.000 kvm med en lille sti over marken ned til stranden.
Via porten til hoveddøren ankommer man i den smukke pigstensbelagte gårdsplads. Forstue, 2 smukke stuer en suite -den ene med brændeovn, 2 værelser, hyggeligt køkken med gammelt brændekomfur, bryggers, teknikrum med helt ny elinstallation og avanceret varmepumpesystem, dejligt brusebadeværelse, stort charmerende soveværelse, stald og oplagsbygninger.
Ring til Ole Moestrup på tlf. 21250304 eller ole@moestrupbolig.dk og hør nærmere om dette skønne sted.
Der går færge fra Havnsø til Sejerø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.