Gammelmosevej 176A, 2800 Kongens Lyngby

Erhvervsejerlejlighed der konverteres til beboelseslejlighed. - 149 kvm tinglyst areal, heraf 93 kvm beboelse.

Lille hyggelig bebyggelse tilbagetrukket fra Gammelmosevej i Lyngby bestående af 3 huse med ejerlejlighedsstatus, lille privat havestykke og stor skøn solterrasse samt brugsret til carport og ekstra parkering.

Køber må påregne at skulle bekoste en større ombygning i forbindelse med at ændre boligen fra erhverv til almindelig privat beboelse og er opfordret til at gennemgå boligen nøje inden indgåelse af handlen.

Der er kun få minutters kørsel tilbage til Lyngby centrum med hele det velassorterede indkøbsmekka, Lyngby Storcenter, Magasin, Lyngby Hovedgade og fantastiske tog- og busforbindelser i alle retninger.

Grundarealet der oplyses i denne salgsopstilling er hele arealet, hvor de 3 huse er placeret inkl. fælles arealer og parkering - denne lejlighed har kun brugsret til en mindre del af arealet - se vedtægter og rids til denne.


SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.