Søborg Hovedgade 140, 5. th., 2860 Søborg

Helt ny lejlighed på Søborg Hovedgade, stor altan, elevator og privat p-plads.

Flot nybygget etageejendom beliggende på noget nær det højeste punkt på Søborg Hovedgade tæt ved Tolstoj Alle. Ejendommen står færdig ultimo 2020 med indflytning i år. Hovedejendommen består af 17 beboelseslejligheder alle med stor skøn altan og elevator lige til hoveddøren, privatparkering i gården, aflåst depotrum m.v. Alle lejligheder er meget veludstyret med gulvvarme overalt, alt i hårde hvidevarer, et eller 2 dejlige badeværelser i hver lejlighed afhængig af lejlighedens størrelse. De 2 øverste etager har en fantastisk udsigt med kig til Øresund i Horisonten.
Lejen tillægges ikke yderligere administrationsudgifter og lejer betaler ud over huslejen - el, vand, varme og tv-signal efter forbrug – alle lejligheder er udstyret med forbrugsmålere. Der hører en p-plads i gården til hver lejlighed og der betales ikke særskilt for denne – betaling er inkl. huslejen.
Udlejer lægger vægt på, at lejer har en intention om at bo i ejendommen i en årrække og for hvem det er en selvfølgelighed at passe pænt og ordentligt på tingene.
I forbindelse med lejekontraktens oprettelse betaler lejer 3 måneders depositum og 1 måneders forudbetalt leje – lejer forpligter sig til i fremtiden at tilmelde huslejebetalingen betalingsservice.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.