Slotsvænget 20, 2800 Kongens Lyngby

Fredfyldt i Bondebyen vis a vis Sorgenfri Slotspark

Området: Super fredfyldt og skøn beliggenhed i Bondebyen - kun et stenkast fra Sorgenfri Slotspark og med gåafstand til Lyngbys spændende handelsmekka med Magasin, Lyngby Storcenter, Hovedgaden og et væld af spændende Take-Away steder og spisesteder. Fra Lyngby Station kan du super let komme i alle retninger på rekordtid.

Ejendommen: Klassisk gulstens bungalow fra 1938 på 86 kvm bolig + 86 kvm kælder heraf er der 30 kvm integreret garage i kælderen. Huset har et saddeltag tækket med tagpap. Alt fremstår velholdt, men meget oprindeligt/originalt. Her er en lille hyggelig have på 327 kvm, hvor huset er placeret ca. midt på grunden. Området emmer af god stemning og hyggeligt naboskab - en lille fredfyldt perle, der kun yderst sjældent kommer til salg.

Indeholder: Entre, børneværelse/kontor, stort soveværelser, oprindeligt badeværelse, oprindeligt køkken, meget hyggelig opholdsstue og spisestue en suite. Kælderetagen: 2/3 af kælderen har udvendig og indvendig adgang og indeholder, viktualierum, fyrrum, vaske- og bryggers rum, værelseslignende rum med dagslysindfald. Den sidste 1/3 af kælderen er indrettet som garage/ hobbyrum med udvendig adgang.

Huset kan overtages forholdsvis hurtigt.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.