Lundtoftevej 145B, 2800 Kongens Lyngby

Individuel arkitekttegnet vinkelvilla fra 2001 med mange spændende detaljer - alt meget indbydende og velholdt.

Området: På det gode stykke af Lundtoftevej mellem Lundtofte Kirke og DTU, tilbagetrukket fra vejen med helt ugenert beliggenhed og en skøn overkommelig have.

Ejendommen: Smuk og spændende individuelt arkitekttegnet vinkelvilla tegnet af arkitekt m.a.a Lasse Halskov i 2001, ejendommen fremstår med murede blødstrøgne teglstensfacader og et gult tegltag, hvor de 2 tage mødes er indflettet et fint lysbånd, der smukt bringer et vidunderligt lys ind i bygningen på alle tider af dagen. Virkelig en ejendom i en flot kvalitet og med et tidsløst design.

Repræsentativt ankomstareal med granitskærver, integreret dobbelt carport i husets stil med tilhørende udhus/cykelparkering. Entre med indbyggede skabe, dejligt bryggers med vaskefaciliteter og helt nyt gasfyr fra 2020, vidunderlig stor opholdsstue og spisestueområde med vinduer fra gulv til loft og med vidunderlig rumfornemmelse - med loft til kip, åben forbindelse til Svanekøkken med alt i hårde hvidevarer, muret reolvæg i opholdsstue og skydedør til skønt arbejdsværelse med samme fantastiske rumoplevelse, udgang til overdækket terrasse og solterrasse under fri himmel, sep. afdeling med 2 børneværelser og børnebadeværelse. Voksenafdeling med stort badeværelse med kar/spa og brus, forældresoveværelse, påklædningsværelse / walk-in, depotrum med bl.a. plads til ekstra fryser eller vinkøleskab. Inventar i alle rum er SVane. Der er oplagsloft 2 steder i huset med plads til ski m.v. og loft til kip i resten af huset.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.