Helgasvej 8, 2840 Holte

Stort smukt og stemningsfuldt træhus fra 2010 beliggende i det attraktive villakvarter ved Dronninggårdskole og Ny-Holte Skole og kun 5 minutters gang fra den bedste børnehave i kommunen. Den enestående natur venter i stort set alle retninger.

Området:
Villakvarteret ved Ny-Holte og Dronninggårdskole er på mange måder helt ideelt for en aktiv børnefamilie. Her finder du børnehave med skovuger og masser af udeleg, 2 af kommunens bedste skoler inden for 5 minutters gang, sportsfac. lige rundt om hjørnet og så kan man med lethed gå til Holte Station og Midtpunkt. Naturen i området er enestående om man vil løbe eller gå, køre racercykel eller mountainbike eller sejle i kajak - så er der masser af muligheder lige uden for døren.

Ejendommen:
Huset er stort, dejligt og "næsten nyt" - fra 2010 - opført i sortmalet tømmer med hvide sprossevinduer i 2 fulde plan + kælder. Her er 232 kvm smagfuld indrettet bolig - flere steder med loft til kip og andre spændende detaljer, gulvvarme overalt. 58 kvm rigtig god kælder ligeledes med gulvvarme.

Du bydes velkommen af en stor dejlig velanlagt have, som er let at holde, anlagt p-plads til 3 biler, cykelparkering, udhus m.v. og nydelig Københavnerbelægning på ankomststi og solterrasser.

Forstue med trappe til 1.sal, dejligt gæstebadeværelse, kontor, imponerende stor skøn opholdsstue/køkken/alrum med udgang til solterrasser og hvor udelivet kan nydes med hele familien, tv-stue/hyggestue. 1.sal: trapperepos, 4 helt fantastiske skønne værelser med loft til kip og et ganske imponerende badeværelse ligeledes med loft til kip. Kælderen er rigtig fin med klinkegulv og gulvarme, depotrum, vaskerum, fyrrum, motionsrum m.v.

Et super dejligt hus som skal opleves!

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.