Slotsvej 84A, 2920 Charlottenlund

Elegant 2 -plans villa tegnet af Arkitektgruppen i Hornbæk - flot højt beliggende - uovertruffent lysindfald i hele huset.

Området:
Prima beliggenhed på Slotsvej i Charlottenlund mellem Ordrupgaard og Kongekilden med låge/sti til Tryggehvileparken og med smukt kig til lille sø og den smukke natur. Ejendommen er flot højt beliggende, hvilket giver et særligt udsyn og en markant bedre solplacering i forhold til de omkringlæggende huse.

Ejendommen:
Ejendommen er tegnet af Arkitektgruppen i Hornbæk i 1994 og fremstår i flotte gedigne materialer, hvor der er tænkt over hver en detalje. Huset fremstår med store vinduespartier, pudset gennemmuret murværk, zink tag, terrasse, rundbuede indgangspartier og mange spændende detaljer. Også haveanlægget er i en meget høj klasse med flotte brostensbelægninger, smukt tilpasset dobbelt carport, som passer i husets stil. Hele haven går op i en smuk formfuldend helhed i smuk balance med huset.


Indeholder:
Rundbuet vindfang, smuk hall med muret trappeløb til 1.sal, 2 værelser, stort gæstebadeværelse med brus, aktivitetsrum med smukt lysindfald, dejlig spisestue, smukt Unoform køkken med spiseplads - overalt i huset et enestående lysindfald. 1.sal: loft til kip, spændende musikstue, udgang til rundbuet soldæk hvor solen kan nydes helt til solnedgang og den smukkeste udsigt over søen, pejsestue/tv-stue i let forskudt plan, forældreafdeling med stort soveværelse med udgang til endnu en balkon, walk-in med super skabsplads, ekstra værelse, stort dejligt badeværelse.

Et helt fantastisk hus, der skal opleves.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.