Chr.Winthers Vej 10A, 2800 Kongens Lyngby

Villa i Lyngby Søkvarter på Chr. Winthersvej - 1478 kvm skøn ugeneret have grænsende direkte op til naturen.

Området: Nu er der en mulighed for at komme til at bo i Lyngbys mest eftertragtede kvarter - Lyngby Søkvarter på Chr. Winthers Vej. Haven er stor og helt uforstyrret og på 1.478 grænsende direkte op til naturen ved Folkeparken og stisystemerne rundt omkring Lyngby Sø for enden af haven. Her er dejlig natur, fred og ro men så alligevel kun et stenkast fra Engelsborg Skolen, Jernbanepladsen med S-toget og busser i alle retninger og hele det velassorterede indkøbsmekka i Lyngby centrum med Magasin, Lyngby Storcenter, Hovedgaden og Kulturhuset.

Ejendommen: Ejendommen er opført i 1974 som en 1 1/2 plans villa og senere opdateret således den fremstår lys og indbydende - her er 156 kvm smagfuldt indrettet bolig.

Indeholder: Entre med gæstetoilet og garderobe, skønt stueområde med store vinduespartier ud mod den smukke natur og den store have, bryggers med gasfyr og vaskefaciliteter og med direkte udgang til haven, stort vidunderligt køkken/alrum med direkte udgang til fantastisk træsolterrasse og overdækket terrasse. 1.sal: trapperepos, renoveret badeværelse, forældresoveværelse ud mod søsiden, stort børneværelse med hems - kunne evt. indrettes som 2 værelser.

Et fantastisk dejligt sted, der kun yderst sjældent kommer til salg.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.