Skodsborgparken 32, 2. th., 2942 Skodsborg

En af de store udsigtslejligheder i Skodsborgparken - prima beliggenhed på 2.sal med fri udsigt over Øresund - 132 kvm bolig.

ØRESUND - SKRÆNTEN - SKOVEN.
Skodsborgparken fra 1963 af arkitekt Jean Fehmerling er et af Danmarks smukkest beliggende lejlighedsbyggerier. Det enestående ved Skodsborgparken er beliggenheden på toppen af en markant skrænt mellem Øresund og Jægersborg Hegn - højt hævet over Strandvejen således udsigten kan sammenlignes med broen på et stort krydstogtskib. Her er udsigt, udsigt og udsigt så langt øjet rækker.

For foden af bebyggelsen ligger et meget smukt haveanlæg skabt af landskabsarkitekterne Jørn Palle Schmidt og Ole Nørgaard - og lige på den anden side af Strandvejen kan der tages en dejlig morgendukkert i havet.

Indeholder: Forstue, gæstetoilet og fordelingsgang, soveværelse med den skønneste udsigt over Øresund, dejligt badeværelse i tilknytning hertil, stor dejlig opholdsstue med pejs og med den skønneste udsigt over Øresund og parkarealet - ligeledes m. udgang til stor altan mod Øresund, dejlig spisestue i tilknytning til opholdsstuen eller herreværelse/arbejdsværelse med udgang til den 2. altan mod Jægersborg Hegn, stort dejligt spisekøkken med et smukt vue over mod den meget smukke Skodsborg Stationsbygning og Jægersborg Hegn, lille kontor, depotrum.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.