Borrekrattet 7, 2800 Kongens Lyngby

Arkitekt Viggo Møller Jensens eget hus i Brede

Den dansk modernistiske arkitekt Viggo Møller Jensen opførte i1939 et vidunderligt lille hus til sig selv og sin familie, med en malerisk beliggenhed på Borrekrattet i Brede - Kgs. Lyngby. Den naturskønne grund, som huset er placeret på, måler 898 kvm og var oprindeligt 1 1/2 grund. Haven grænser direkte op mod den smukke natur i Mølleådalen med et smukt vue ned mod Mølleåen og Bredesø og den omkringliggende enestående natur.

Ejendommen er opført i 1939 og fremstår i 1 og 2 etager med gule teglstensfacader, tagpap tag og bølgeeternittag, 1. salens vægge er tækket med en sorttjæret træklink beklædning.
Indeholder: Entre med trappe til 1. sal, badeværelse m. hvide 15 x 15 fliser og badekar, direkte forbindelse til forældreafdeling, fordelingsgang indrettet som blomsterpergola med et dejligt kig ud i haven, minimalistisk oprindeligt køkken, meget velproportioneret opholdsstue m. smuk muret pejs og med direkte udgang til solterrasse og den gamle have. 1.sal: I dag indrettet som en stor skøn opholdsstue eller soveværelse med udgang til solbalkon. Har undervejs været indrettet som 3 værelser. Kælder: 3 depotrum - det ene med gasfyr.

Husets smukke arkitektur og den skønne beliggenhed går op i en højere enhed og skal opleves ved et møde på ejendommen.

Husets pris er fastsat under hensyntagen til, at det er mangelfuldt vedligeholdt og at der for køber forestår et større renoveringsopgave.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.