Gassehaven 47, Gl. Holte, 2840 Holte

Meget velholdt og flot beliggende Gassehavehus.

Området: Mellem Gammel Holtegård og Søllerød Naturpark - et af de bedst beliggende atriumhuse i parkbebyggelsen Gassehaven, med vestvendt have og terrasse direkte ud til fælles grønt parkareal Hyggeligt nærmiljø i bebyggelsen og kun et stenkast til Søllerød Golfklub med ledige medlemskaber. Nærmiljøet byder endvidere på Trørød Skolen, Mariehøj Centeret, Gammel Holtegård og rig mulighed for skønne gå- og løbeture i alle retninger i den vidunderlige natur. 4 kilometer til det velassorterede indkøbsstrøg Holte Midtpunkt.

Ejendommen: Et af de bevaringsværdige atriumhuse i parkbebyggelsen Gassehaven tegnet af arkitekt Palle Suenson. Bebyggelsen fremstår som en meget elegant helhed, smukt indpasset i den enestående omkringliggende natur. Dette hus har bebyggelsens gode beliggenhed direkte ud til stort fælles grønt areal på syd/vest siden af huset. Husets 143 kvm er super effektivt indrettet og med et helt enestående lysindfald fra det store atriumparti. Tilhørende privat dobbelt carport og udhus samt 2 skønne og helt ugenerte gårdhaver orienteret mod øst og vest. Nydeligt og meget smukt ankomstareal med brostensbelægning og smuk beplantning.

Indeholder: Smukt overdækket vindfang, forstue med garderobeskabe fra Unoform, soveværelse med direkte adgang til dejligt badeværelse, 2 værelser eller et meget stort dejligt værelse, endnu et dejligt brusebadeværelse, spændende åben køkken/alrum fra Unoform med dobbelt loftshøjde og med det vidunderlige atriumlys og udgang til solterrasser på begge sider af huset mod henholdsvis øst og vest. 1. sal: skøn læse-/udsigtsstue med et vidunderligt kig ud i landskabet, stor højloftet opholdsstue med loft til kip på ca. 30 kvm og dejligt stort værelse med velux vinduer ca. 15 kvm.

Huset har fået udskiftet glastaget i atriumstuen i 2015.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.