Sandbjergvej 68, 2950 Vedbæk

Stor dejlig og velholdt 1-plansvilla på 175 kvm i Sandbjerg / Vedbæk

Området: Naturskønt og fredfyldt beliggende i det attraktive Sandbjerg på Sandbjergvej - nærmest lige op ad den allersmukkeste natur og beliggende i en vidunderlig parklignende have på 1000 kvm - smukt vue til alle områdets flotte gamle store træer. Cykelafstand til Vedbæk Havn og Strand, Vedbæk Skole samt Kystbanen til København.

Ejendommen: Stor dejlig 1-plans vinkelvilla oprindelig opført i 1969/2007 senere moderniseret således den i dag fremstår som en tidssvarende dejlig og moderne bolig i en nydelig kvalitet. Ejendommen fremstår med gule murede teglstensfacader, store fine vinduespartier der lukker lyset ind i boligen og taget er tækket med rødbrune teglsten. Her er 175 kvm smuk bolig + 28 kvm carport/udhus i en dejlig have på 1000 kvm.

Indeholder: Vindfang, stor smukt og møblerbar hall, moderne gæstebadeværelse, stort skønt bryggers med god skabsplads, og vaskemaskine og tørretumbler fra Miele - direkte udgang til carporten, 2 børneværelser, stort forældresoveværelse med direkte adgang til stort privat lækkert badeværelse, Walk-in med masse af dejlig skabsplads, stor lys og venlig spændende opholdsstue opdelt af smuk pejs i midten som kan nydes fra mange vinkler i stuen og spisestuen, åbent lækkert hvidt køkken med alt i hårde hvidevarer og dejlig kogeø, fra stueområdet direkte udgang til vidunderlig stor træterrasse, kontor/arbejdsværelse ligeledes med et dejlig kig ud i haven. Huset er meget smagfuldt indrettet og fremstår meget indbydende og indflytningsklart.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.