Christiansvej 1, st. th., 2920 Charlottenlund

Flot og herskabelig ejerlejlighed på 115 kvm beliggende i fin klassisk ejendom fra 1932

Prima beliggenhed på Christiansvej i Charlottenlund kun et stenkast fra alle de mange fristelser på Jægersborg Alle og så alligevel på en lille hyggelig villavej med mange smukke gamle klassiske villaer.

Christiansvej er en lille stikvej midt på Jægersborg Alle, her er gåafstand til Charlottenlund Station og alle de mange fristende specialvarer butikker på Jægersborg Alle - dejlig tæt på Bernstorffsparken og ikke lagt fra Øresund og Charlottenlund Fort.

Hovedejendommen er rigtig nydelig og fremstår velplejet med smukke rødmurede facader og smukke forholdsvis nymalede hvide termosprossevinduespartier - lejligheden er en høj stuelejlighed, det man i gamle dage kaldte mezzanin, en etage mellem stue og 1.sal. Nydelig opgang med porttelefon.

Indeholder: Entre, 2 meget fine smukke klassiske stuer en suite med egetræs sildebensparket og fine stuklofter, indrettet som henholdsvis opholdsstue og spisestue, stort soveværelse med skøn indbygget skydeskabsvæg fra 2018, stort dejligt badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine og brusniche - alt sammen smukt tilpasset lejlighedens herskabelige stil med eksklusive franske saniteter, kontor/arbejdsværelse, dejligt hvidt køkken med alt i hårde hvidevarer.

Endvidere tilhørende aflåst loftrum.

Stor dejlig vaske og tørrekælder samt meget velplejet og hyggeligt gårdmiljø.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.