Trongårdsvej 20, 2800 Kgs. Lyngby

Liebhavergrund direkte til Dyrehavegårds jorde eller lille hyggelig og effektiv villa til den lille familie.

Området:
På Trongårdsvej ved Fortunen med have grænsende direkte op til Dyrehavegårds jorde og fredet Gravhøj, kun få minutters gang fra den røde låge med indgangen til Dyrehaven og den smukke natur og alligevel meget tæt på Trongårdsskolen og Lyngby gymnasium Knord. Cykel- og busafstand til Lyngby centrum med hele det velassorterede indkøbsmekka, Magasin, Lyngby storcenter, Kulturhuset, Lyngby Hovedgade m.v. Fra Lyngby station tog og bus forbindelser i alle retninger.

Ejendommen:
Liebhavergrund i første række eller lille hyggelig og effektiv familie villa fra 1959 på 103 kvm bolig + 37 kvm god og anvendelig kælder. Huset er ikke stort, men velholdt og hyggeligt med god indretning.

Indeholder:
Entre med garderobe, køkken, dejlig lys og venlig opholdsstue med adgang til køkken og med udgang til haven, pejsestue med muret pejs, i let forskudt plan, 2 soveværelser, badeværelse, kælder med viktualierum, vaskerum, fyrrum m.v.

- En helt enestående beliggenhed, der kun sjældent kommer til salg -

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.