Gartnersvinget 14, 2800 Kongens Lyngby

Meget charmerende enderækkehus i hyggelig bebyggelse fra 1940, mellem Sorgenfri Slotspark og Sorgenfri Torv.

Området:
Lige midt imellem den smukke natur i Sorgenfri Slotspark og det hyggelige indkøbstorv Sorgenfri Torv samt S-station ligger rækkehusbebyggelsen Gartnerhaven/Gartnersvinget, som er opført i 1939/1940. Husene er alle enderækkehuse med bordeauxfarvede facader og røde tegltage - opført i en god arkitektur med en spændende planløsning i let forskudt plan.

Ejendommen:
Her er 114 kvm enderækkehus + 52 kvm god og anvendelig kælder beliggende i have på 384 kvm - med gåafstand til skole og Virum Gymnasium. Huset er opført i 1940 i nydelig klassisk arkitektur med mange fine detaljer så som sildebensparket og muret pejs.

Indeholder:
Entre/forstue, ældre elementkøkken, stor lys og venlig spisestue med skydedøre til opholdsstue med muret pejs, i begge stuer meget højt til loftet og sildebensparketgulve, i let forskudt plan: 2 børneværelser og forældresoveværelse, ældre flisebadeværelse med kar. Kælderen fremstår meget anvendelig med stort vaskerum/bryggers, fyrrum med oliefyr, viktualierum, depotrum. Endvidere garage.

Fine p-forhold og solrig hyggelig have.

Huset trænger til nogen modernisering, hvilket prisen er fastsat under hensyntagen til.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.