Lehwaldsvej 3, 7. C., 2800 Kongens Lyngby

Fri udsigt over hele Kgs. Lyngby fra 7. sal - altan og elevator.

Området: Ulrikkenborg Plads er super attraktivt med gåafstand til alt inkl. S-tog og busterminal med forbindelse i alle retninger, hyggeligt nærindkøb og restauranter på Ulrikkenborg Plads og kun 5 minutters gang til hele Lyngbys indbydende indkøbsmekka med Lyngby Hovedgade, Lyngby Storcenter, Magasin og Kulturhuset.

Ejendommen: Ejendommen på Lehwaldsvej 3 - 5 i Kgs. Lyngby betegnes også som søjlehuset ved Lyngby Station, en af de højeste ejendomme i byen. Ejendommen er oprindeligt opført i 1962 men har netop gennemgået en større renovering, som er betalt kontant af den nuværende ejer. Vi kan tilbyde en 2-værelses lejlighed på 68 kvm iflg. bbr-ejermeddelelse med den skønneste udsigt fra 7. sal.

Indeholder: Entre, badeværelse med kar, stor lys og venlig opholdsstue med den skønneste udsigt og med udgang til altan, soveværelse med skabsvæg, fint elementkøkken.

Der kan lejes p-pladser under ejendommen og der hører kælderrum med til lejligheden. Cykelkælder, vaskeri m.v.

Lejligheden må udlejes - bestyrelsen skal underrettes herom - der er ikke tilladelse til husdyrhold.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.